Erfarenhet

Vi är ett team med många års erfarenhet i branschen, vilket ger dig som kund den trygghet du behöver för att lugnt kunna lämna över dina glasjobb i våra stabila händer.

Kunskap

Glasbranschen är som alla materialbaserade yrkesområden stadd i förändring, och vår utmaning är att alltid se till att hålla jämna steg med utvecklingen. Det gör vi genom kontinuerlig vidareutbildning och genom att alltid införskaffa de senaste hjälpmedel vi behöver för att göra jobbet.

Material

Vi arbetar endast med moderna verktyg och maskiner och med material av högsta kvalitet för att kunna ge dig som kund bästa möjliga resultat.

Service

Förutom de självklar egenskaperna som en glasmästare ska ha, nämligen kunskap och erfarenhet.

Alla medlemmar i vårt team  en stark servicekänsla som tar sig form i stor entusiasm inför arbetet, samt ett gott bemötande av stark vilja att hjälpa de kunder som kommer till oss.

Pröva själv, vi lovar att du kommer bli jättenöjd 

 

Pris

Alla jobb vi utför göra snyggt och säkert och du kan vara lika säker på att du har tillbaka bilen med ny bilruta, eller fönstret med den nya skärningen, innan du hunnit blinka. Dessutom kan vi skryta med mycket konkurrenskraftiga priser, som gör att du som kund inte kommer att behöva vända dig någon annanstans för dina glasbehov än till just Engs Glas AB i Nynäshamn

Pålitlighet

Engs Glas AB har funnits i Nynäshamn i över tio år, och har under den här tiden skaffat en stark lokal förankring med nöjda kunder i ett gynnsamt samarbete för alla parter. Det vill vi utveckla med våra nya kunder och vi garanterar att ni får det bästa möjliga bemötandet när ni kommer in i verkstaden eller ringer oss för att ställa några frågor om glas. Det finns inget vi kan bättre, och det finns inget vi hellre pratar om!

Engs glas AB

Konsul Johnsons väg 11

14945 Nynäshamn   

08-520 158 72 eller

070 589 25 54 

e-post engsglas@bredband.net

SWISH  1231449651

Bankgiro 742-0052

Organisationsnr. 556173-9946

Vi samarbetar med Engs snickeriservice AB

www.engssnickeri.se