Glasmästeri

Vi säljer och reparerar alla typer av fönster och speglar. Om det finns specialbehov är det inga problem för oss att tillverka måttbeställda fönster för att täcka dina behov som kund. Vi fixar glaset till altanen, bokhyllan, braskaminen, glasbordet, skyltrutan, eller trappräcket. Kontakta oss för att veta mer om vad vi kan göra för dig.

Isolerglas

Vi säljer och byter speciella glas som till exempel isolerglas. Du kan även få brandglasning, blyinfattningar och ljudglas, samt mycket mer. Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Bilglas

Vi vet mycket väl hur jobbigt det kan vara när glasrutan i din bil går sönder, eller om det bara är ett litet stenskott. Vår uppgift är att se till att du får tillbaka din bil så snabbt som möjligt, inte bara så gott som ny, utan bättre. Vi fixar din bilruta snabbt, enkelt och till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ramar

Vi har en ramverkstad som kan producera specialbeställda ramar till glas, fönster, speglar eller annat som du kan behöva rama in. Självklart producerar vi också inredningsglas som kan kombineras med ramar, eller som kan måttbeställas för speciella behov.

Båtrutor

Vi byter ut dina båtrutor oavsett material och utseende.

Övriga tjänster

Förutom våra glastjänster som är vårt specialområde, kan vi också erbjuda finsnickeritjänster som exempelvis trappor och dylikt. Kontakta oss för att diskutera vad du behöver och vad vi kan göra för dig

Engs glas AB

Konsul Johnsons väg 11

14945 Nynäshamn   

08-520 158 72 eller

070 589 25 54 

e-post engsglas@bredband.net

SWISH  1231449651

Bankgiro 742-0052

Organisationsnr. 556173-9946

Vi samarbetar med Engs snickeriservice AB

www.engssnickeri.se